جلیلی:

ملت ایران علاوه بر رای دادن، با همه وجود از رای خود پاسداری می کند

ملت ایران علاوه بر رای دادن، با همه وجود از رای خود پاسداری می کند

محفل: عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام اصرار کرد که ملت ایران علاوه بر رای دادن، با همه وجود از رای خود پاسداری می کنند و این اتفاق برای کشور تولید قدرت و امنیت می کند.


به گزارش محفل به نقل از ایسنا، سعید جلیلی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام شامگاه چهارشنبه نهم اسفند ۱۴۰۲ در یک گفت و گوی تلویزیونی با موضوع «چگونگی تحقق منافع ملی با حضور در انتخابات» با اعلان اینکه مردم ایران با انقلاب اسلامی یک انتخاب بزرگ انجام دادند، اظهار داشت: مردم فقط به جمهوری اسلامی رای ندادند بلکه با همه وجود پای کار آمدند. یک دفعه در مذاکرات هسته ای آقای سولانا از من پرسید که فرق مردمسالاری دینی شما با دموکراسی غربی چیست که من پاسخ دادم فرقش این است که مردم فقط رای نمی دهند بلکه با همه وجود می آیند و از رایشان پاسداری می کنند.
وی با اشاره به اظهارات مقامات کشورهای مختلف درباره ی ایران عنوان کرد: در دنیا می گویند امنیت ایران مثال زدنی است و مردم ایران حیات جدیدی یافته و تبدیل به قدرت منطقه ای و جهانی شده است و می گویند که شما فقط مقاومت نکردید بلکه پیشرفت هم کرده اید. این ادعای طرف هایی است که گاهی در مقام دشمن ما هستند. حال باید پرسید چرا با وجود این که دشمن همه توانش را از ترور و جنگ و تحریم در بالاترین شکل به کار گرفته ولی نتوانسته موفق شود؟ این چه قدرتی بوده که جلوی دشمن را گرفته است؟ این قدرت را باید شناخت و در یک جمله این قدرت، قدرت ملت ایران بوده است. قدرت در انتخابی بوده که ملت انجام داده و این انتخاب را امتداد داده است.
جلیلی افزود: حرکت ملت ایران نقطه ای، مقطعی و نمایشی نبوده است بلکه همیشه پس از رای دادن پای کار آمده و ایستاده است. این ایستادن تولید قدرت کرده و بعد تولید امنیت و بعد تولید پیشرفت و بعد تولید موقعیتی کرده که به اذعان دشمنان کم نظیر است و همه اینها به آن انتخاب بازمی گردد. وقتی که مقام معظم رهبری می فرمایند انتخابات تولید امنیت و قدرت می کند، پشت آن یک منطق دقیق وجود دارد که قابل دفاع و استناد است.
وی با یادآوری این مساله که مردم ما همیشه از همه پرسی جمهوری اسلامی تا به امروز پا به پای انتخاب خود آمده اند و در مراحل مختلف آنرا پایش کرده اند تا به هدف های خود برسند، اشاره کرد: حضور مردم حضور اصلی است و رای آنها رایی همراه با عمل و پیگیری است. ما امروز اگر قدرت و پیشرفتی داریم مرهون انتخابات و رای مردم است.
این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره ی نقش جوانان و نوجوانان از شروع انقلاب اسلامی تا حالا عنوان کرد: یکی از برکات انقلاب اسلامی، بلوغ زودرس سیاسی و اجتماعی در جوانان و نوجوانان ما بود. به عنوان مثال در دفاع مقدس، ده ها هزار دانش آموز در همه مقاطع با تمام وجود ایفای نقش کردند و این ها برای کشور ما غرور آفرین است.
وی افزود: بسیاری از دانشمندان هسته ای ما در آغاز انقلاب دانش آموز بودند و بعد تشخیص دادند که باید در چه صحنه ای برای کشور خود حاضر باشند و این بلوغ زودرس سیاسی و اجتماعی که به برکت انقلاب به وجود آمد موجب این تاثیرات در حوزه های مختلف برای کشور شده است. یک دانش آموز می تواند موجب آگاهی محیط خود شود. من معتقدم در همین انتخابات جوانان و نوجوانان ما می توانند در محله، مسجد، مدرسه، دانشگاه و خانواده بر محیط خود تاثیرات مهمی داشته باشند.
جلیلی در ادامه با تأکید بر این که انتخاب به مدلول آنست که بطورمثال بر سر دوراهی انتخابی می نماییم، عنوان کرد: انتخاب سیاسی، انتخاب راهی برای پیمودن است و شروع و حرکتی جدید است. انتخاب نکردن به مدلول ایستادن است و انتخاب کردن هم یعنی شروع یک مسیر. در این حرکت به پایش نیاز دارید و به ارزیابی این مسیر نیاز دارید، که نقاط قوت و ضعف چیست. رسیدن به آن قله و اهدافی که در تراز ایران اسلامی است چیست؟ باید به این نکته دقت نماییم. باید نقاط ضعف را بشناسیم و نقاط قوت را بهبود ببخشیم که البته در این راه دشمنان می خواهند با سیاه نمایی نقاط قوت را نابود کنند ولی ما باید صحنه را بشناسیم.
وی همین طور اشاره کرد: این که رهبری می فرمایند به قله نزدیکیم برای این است که آن امتداد در اهداف را می بینند. برای آن که در راه و امتداد مسیر و انتخاب مردم، دشمن موانع مختلفی را می گذارد و امروز همان دشمن اذعان می کند که به پیروزی نرسیده و آنها حالا فهمیده اند و جرات ندارند که به ایران حمله نظامی داشته باشند برای آن که قدرت ما را دیده اند و دیگر از روی میز بودن گزینه نظامی حرف نمی زنند. امروز در موقعیت ترس از تهدیدها نیستیم و در موقعیت چگونگی استفاده ار فرصت ها هستیم و انتخابات هم برای همین موارد است.
این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اعلان اینکه ما باید صحنه را بشناسیم و بعد از آن می دانیم که چگونه باید انتخاب نمود، اضافه کرد: بعد از آن می توان مشخص کرد که اولویت ها چه چیزی است. آن چیزی که منافع ملی را حفظ می نماید آنست که بدانیم در چه نقطه ای هستیم و چه قدرتی داریم و باید آنرا بشناسیم. دشمنان بدنبال پوشاندن و سیاه نمایی این نقاط قوت هستند.
وی همین طور درباره ی خاصیت انتخابات این دوره مجلس اظهار داشت: به برکت فناوری های ارتباطی و اقدامات باارزش صدا و سیما برای فراهم کردن فرصت خوب تبلیغاتی برای نامزد ها اتفاقات خوبی را در این دوره مشاهده کردیم. اما در نهایت انتخاب را آحاد مردم انجام می دهند و امروز از فرصت خود باید استفاده نمائیم و باید بدانیم چه کسانی می توانند ما را به آن هدف و قله ای که به دنبالش هستیم برسانند. مهم آنست که مردم به این جمع بندی برسند که چه کسی فهم زمانه دارد و این نامزد منتخب باید بداند در چهار سال آینده چه مطالبی برای کشور مهمست.
جلیلی در آخر بیان کرد: باید بدانیم کسی که در این جایگاه قرار می گیرد چقدر تاثیرگذاری دارد. یک نماینده مجلس در چهار سال برای هزاران هزار میلیارد تومان تصمیم گیری می کند و این شخص منتخب باید کسی باشد که نگاه بزرگی داشته باشد، به مسائل اشراف داشته باشد و از سویی گرفتار بسیاری از خطاها نشود. نماینده منتخب باید بداند که در چهار سال آینده چه افق هایی را باید در نظر گرفت.



1402/12/10
09:44:55
5.0 / 5
327
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۳
محفل