یك مقام وزارت امور خارجه:

تحریم ها با پشتیبانی از شركت های فناور كمرنگ می شود

تحریم ها با پشتیبانی از شركت های فناور كمرنگ می شود

به گزارش محفل معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه اظهار داشت: شرایطی که تحریم های ظالمانه مقابل کشورمان به وجود آورده است با پشتیبانی از شرکت های فناور و دانش بنیان، کمرنگ خواهد شد.


به گزارش محفل به نقل از ایرنا، رسول مهاجر روز چهارشنبه در بازدید از شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان اضافه کرد: مسئولان کشور در سالهای اخیر توسعه اقتصاد دانش بنیان و پشتیبانی از پارک های علم و فناوری و شرکت های دانش بنیان را در دستور کار خود قرار دادند و وزارت امور خارجه نیز آمادگی دارد لیست کامل شرکت های فناور را در پایگاه اینترنتی خود اطلاع رسانی کند.
وی با اعلان اینکه وزارت امور خارجه برای معرفی شرکت های دانش بنیان در خارج از کشور تلاش می کند، گفت: همین طور اگر سرمایه گذار خارجی قصد ورود به کشورمان را داشته باشد، شرایط لازم را برای آن تسهیل و فراهم می نماییم.
معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه با تاکید براینکه برای بین المللی شدن باید زبان آنرا نیز فرابگیریم، اشاره کرد: برای معرفی طرح های اقتصادی به کشورهای دیگر، صادرات و جذب سرمایه گذار خارجی باید برنامه داشته باشیم برای اینکه آنها بدنبال طرح و برنامه مشخص و مُدون هستند.
رییس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان نیز در این بازدید با ارائه گزارشی از عملکرد این مجموعه و دستاورد شرکت های دانش بنیان مستقر در آن اظهار داشت: این شرکتها با وجود تحریم های ظالمانه و محدودیت های موجود موفق به صادرات محصولات خود به ارزش ۳۷ میلیون دلار در سال ۹۹ شدند که نسبت به سال ۹۸ حدود هفت برابر شد.
جعفر قیصری با اعلان اینکه مسئولان کشور بر پشتیبانی از شرکت های فناور تاکید بسیاری دارند، اضافه کرد: لازم است حمایت بیشتری از این شرکتها برای افزایش سهولت در رابطه با کشورهای خارجی بمنظور بالابردن صادرات محصولات و خدمات دانش بنیان صورت گیرد.
وی اشاره کرد: سال قبل علی رغم مشکلات اقتصادی و محدودیت های ناشی از انتشار ویروس کرونا، گردش مالی شرکت های فناور مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به سه هزار و۳۵۰ میلیارد تومان رسید و نسبت به سال ۹۸ حدود ۲ برابر شد.
به گزارش محفل به نقل از ایرنا در این دیدار، تعدادی از مدیران و کارشناسان شرکت های فناور مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به بحث و گفت و گو در باره ایجاد فضای معرفی شرکتها توسط وزارت امور خارجه، تنظیم نقشه راه همکاری برای صادرات، رفع مشکلات حمل و نقل، استفاده از تیم متخصص تجاری در دولت، تسهیل دریافت استانداردهای بین المللی و درخواست بسته حمایتی از وزارت امور خارجه برای پشتیبانی از صادرات محصولات فناورانه پرداختند.
شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان بعنوان اولین سازمان مؤسس مراکز رشد و پارک های علم و فناوری در کشور فعالیت اجرائی خودرا از سال۱۳۸۰ با هدف حمایت و هدایت شرکتها و مؤسسات دانش بنیان شروع کرد و الان بیش از ۵۸۰ شرکت دانش بنیان و واحد فناور با اشتغال بیش از هفت هزار و۸۰۰ دانش آموخته دانشگاهی در آن مستقر است.
این شهرک دارای سه پارک علم و فناوری، هشت مرکز رشد فناوری، پنج مرکز نوآوری و شکوفایی و مرکز علم و فناوری کودکان و نوجوانان در ۵۲۰ هکتار است.
اصفهان بعنوان استان پیشرو در راه اندازی مراکز رشد و پارک های علم و فناوری که اولین زمینه های رسمی شکل گیری شرکت های دانش بنیان را بوجود آورد، حدود ۱۰ درصد از واحدهای فناور و دانش بنیان کشور را در خود دارد و دومین استان کشور دراین زمینه است.



منبع:

1400/02/30
22:37:10
5.0 / 5
1314
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۴
محفل