وضعیت دانش آموزان بازداشت شده در حوادث اخیر
به گزارش محفل، سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس اظهار داشت: برخی مدعی می شوند که نهادهای امنیتی برای دستگیری دانش آموزان به مدارس رفته اند، اظهار داشت: به هیچ عنوان یک مورد ورود به مدارس برای دستگیری دانش آموزان نداشتیم.
به گزارش محفل به نقل از خبر آنلاین، فرشاد ابراهیم پور درباب روند رسیدگی و پیگیری وضعیت دانش آموزان بازداشت شده در حوادث اخیر کشور، اظهار داشت: کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلام جلسات مفصلی را برای پیگیری وضعیت دانش آموزانی که در حوادث اخیر دستگیر شده اند، داشته است.
بنابر روایت ایلنا، سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس اشاره کرد: هم اندیشی هایی داشتیم و بوسیله آموزش و پرورش و بوسیله نهادهای امنیتی و انتظامی درحال رصد و پایش وضعیت دانش آموزان و مکان هایی که نگهداری می شوند، هستیم.
وی اشاره کرد: اطمینانی که داده اند این است که با این دانش آموزان مطابق قوانین و مقررات و ضوابط افراد زیر ۱۸ سال برخورد می شود و ما هم درحال بررسی وضعیت و پیگیری پرونده شان هستیم و خواهیم بود.
ابراهیم پور درباره ی اینکه برخی مدعی می شوند که نهادهای امنیتی برای دستگیری دانش آموزان به مدارس رفته اند، اظهار داشت: به هیچ عنوان یک مورد ورود به مدارس برای دستگیری دانش آموزان نداشتیم.
وی اشاره کرد: همه دانش آموزانی که دستگیر شدند در حوادث اخیر بوده اند و یا در اماکنی که اغتشاشات بوده است، بازداشت شدند.
این مطلب محفل را می پسندید؟
1
0
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب