حمله روزنامه شهرداری تهران به صدور گواهینامه موتورسیکت زنان
محفل: در وضعیت فعلی کشور که بخش قابل توجهی از مردم با مشکلات معیشتی دست وپنجه نرم می کنند، صدور گواهینامه موتورسیکلت برای زنان در زمره موضوعات مهم و دارای اولویت قرار ندارد و اکثریت قریب به اتفاق مردم هیچ ارتباط مستقیمی با آن ندارند.
به گزارش محفل به نقل از خبر آنلاین روزنامه همشهری نوشت: دولت در چنین شرایطی باید تمام توان و تمرکز خویش را بر حل مسایل اصلی اقتصادی نظیر کنترل تورم، تقویت ارزش پول ملی، کاهش فشار بر معیشت خانوارها و ایجاد ثبات اقتصادی بگذارد. پرداختن به موضوعات حاشیه ای و کم اهمیت در این برهه حساس، می تواند این تلقی منفی را در بین مردم ایجاد نماید که دولت درصدد انحراف افکار عمومی از مشکلات حقیقی و اساسی زندگی روزمره است و اولویت های حقیقی جامعه را نادیده می گیرد که طبعا شایسته نیست.
به طور خلاصه، به گزارش محفل به نقل از خبر آنلاین روزنامه همشهری نوشت: دولت در چنین شرایطی باید تمام توان و تمرکز خود را بر حل مسائل اصلی اقتصادی نظیر کنترل تورم، تقویت ارزش پول ملی، کاهش فشار بر معیشت خانوارها و ایجاد ثبات اقتصادی بگذارد.
این مطلب محفل را می پسندید؟
1
0
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب