گزارش دیوان محاسبات کشور از منابع مصرف شده از محل صندوق توسعه ملی در بودجه عمومی سال 1403

گزارش دیوان محاسبات کشور از منابع مصرف شده از محل صندوق توسعه ملی در بودجه عمومی سال 1403

محفل: محفل: دیوان محاسبات کشور گزارش منابع مصرف شده از محل صندوق توسعه ملی در بودجه عمومی دولت در سال 1403 را منتشر نمود.


به گزارش محفل به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل دیوان محاسبات کشور، گزارش این نهاد نظارتی از منابع مصرف شده از محل صندوق توسعه ملی در بودجه عمومی دولت در سال نشان میدهد که مجموعاً ۴۶۱ هزار و ۱۰۰ میلیاردتومان از منابع صندوق مورد استفاده قرار گرفته که مبلغ ۱۴هزار و ۴۰۰ میلیاردتومان مانده انتقالی از سال ۱۴۰۲ است. قسمتی از سهم صندوق به مبلغ ۴۰۴ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان که ۳۸۶ هزار میلیارد تومان آن مصرف و باقی به ۱۴۰۴ منتقل و همین طور برداشت یک میلیارد دلار معادل ۶۷ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان برای پشتیبانی از معیشت خانوار بوده که ۴۰ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان آن پرداخت و مابقی به ۱۴۰۴ منتقل شده است.

این گزارش حاکیست که مجوز کسر برداشت یک میلیارد دلار برای تامین زنجیره دارو که ۳۰۰ میلیون دلار معادل ۲۰ هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان تسعیر و ۷۰۰ میلیون دلار در حساب صندوق باقیمانده است.

دیوان محاسبات کشور تأکید دارد که در امتداد حفظ منابع بین نسلی، بهره برداری از منابع صندوق توسعه، در قالب تسهیلات با بازپرداخت مشخص و رعایت کامل مقررات مربوطه انجام گیرد.




منبع:

1404/02/31
13:29:51
5.0 / 5
66
تگهای خبر: دولت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۲
لینک دوستان محفل
محفل