چرا مواد غذایی در یخچال آدمیرال کپک می زند یا فاسد می شود؟

چرا مواد غذایی در یخچال آدمیرال کپک می زند یا فاسد می شود؟

ما در این مقاله به تمامی علت های کپک زدن یا فاسد شدن مواد غذایی در یخچال آدمیرال خواهیم پرداخت.


مواد غذایی در یخچال آدمیرال این برند آمریکایی هم فاسد می شود یا به عبارتی کپک می زند. بعضی از دلایل فاسد شدن مربوط به مشکلات فنی است و بعضی دیگر به خاطر خطای انسانی است. ما در این مقاله به تمامی علت های کپک زدن یا فاسد شدن مواد غذایی در یخچال آدمیرال خواهیم پرداخت.

علت های کپک زدن مواد غذایی در یخچال آدمیرال

اگر از مدل های الکترونیکی یخچال آدمیرال در منزل دارید و مواد غذایی در آن کپک می زند یا فاسد می شود به خاطر علت های زیر است:

  • خرابی فن
  • عدم دیفراست یا یخ زدایی
  • مشکل در دمپر
  • نشت گاز
  • اشکال در کمپرسور
  • خرابی در لاستیک دور درب
  • برد الکترونیکی

چنان چه یخچال آدمیرال شما تماما الکترونیکی نیست، علت های کپک زدن یا فاسد شدن مواد غذایی به خاطر موارد زیر است:

  • خرابی فن
  • مشکل در تایمر
  • المنت
  • ترمودیسک
  • ترموفیوز
  • ترموستات
  • دمپر
  • نشتی گاز
  • کمپرسور
  • لاستیک دور درب

در نظر داشته باشید که با کم شدن سرما و برودت در یخچال یا فریزر، دما افزایش پیدا می کند و همین امر منجر به فاسد شدن یا کپک زدن مواد غذایی می شود. باید تنظیم دمای یخچال آدمیرال به درستی انجام پذیرد تا از بروز مشکلات این چنینی جلوگیری شود.

بنابراین متوجه شدیم که در هنگام عیب یابی یخچال آدمیرال مشکل کپک زدن یا فاسد شدن مواد غذایی در این یخچال باید به مدل آن توجه نمایید. در ادامه عیب یابی تمامی قطعات ذکر شده را انجام خواهیم داد.

معیوب شدن فن یخچال آدمیرال

به هر دلیلی اگر فن یخچال آدمیرال خراب شود، سرما به گردش در نخواهد آمد و به یخچال یا فریزر هدایت نمی شود، بنابراین سرما کاهش می یابد و به مرور زمان مواد غذایی فاسد می شود و منجر به کپک زدن آن ها می شود.

خرابی قطعات دیفراست یخچال آدمیرال

قطعات دیفراست به عمل یخ زدایی کمک می کند و اگر هر کدام از قطعات به مانند: المنت، ترمودیسک، ترموفیوز، سنسور دیفراست خراب شوند، یخ زدایی انجام نمی شود و در نتیجه سرما کاهش پیدا می کند. هم چنین توجه داشته باشید که با دیفراست نکردن، برفک ها تجمع می کنند و کمپرسور وارد عمل نمی شود و یخچال آدمیرال عملکرد خود را از دست می دهد.

لازم است هر  یک از قطعات معیوب، با مدل های سالم و سازگار با مدل یخچال آدمیرال جایگزین شوند. برای انجام این کار می توانید با تکنسین متخصص یخچال آدمیرال تماس بگیرید.

مشکل در دمپر یخچال آدمیرال

دمپر یک دریچه دارد که هوای سرد از آن جا به کابین یخچال و فریزر هدایت می شود. در صورتی که دریچه دمپر خراب شود، همه مواد غذایی یخ می زنند یا خراب می شوند. توجه داشته باشید که اگر دریچه دمپر بیش از اندازه باز باشد باعث یخ زدن مواد غذایی می شود و اگر بسته باشد باعث خراب شدن مواد غذایی می شود.

نشتی گاز

گاز در یخچال آدمیرال به فرایند سرما سازی کمک می کند و اگر به هر دلیلی لوله های مدار گاز نشتی داشته باشد، این دستگاه سرمای خود را از دست می دهد.  مهم تر این که باعث خرابی کمپرسور نیز می شود. بنابراین با کم شدن سرما، مواد غذایی فاسد شده و موجب کپک زدگی آن ها می گردد.

باید محل نشتی گاز تشخیص داده شده و اقدامات لازم برای رفع آن صورت بگیرد. چنان چه در این زمینه مهارت فنی بالایی ندارید، توصیه می کنیم انجام آن را از تعمیرکار متخصص یخچال آدمیرال بخواهید.

اشکال در کمپرسور

به هر دلیلی که کمپرسور خراب شود، گاز با پمپاژ و فشار به سمت مدار هدایت نمی شود و در نتیجه سرمای داخل یخچال کم می شود و مشکل فساد مواد غذایی و کپک زدگی آن ها بروز پیدا کرد.

خرابی در لاستیک دور درب یخچال آدمیرال

در صورتی که به هر دلیلی لاستیک دور درب خراب یخچال آدمیرال شود، باعث ورود هوای محیط به داخل و خروج سرما از یخچال می شود، بدین منظور در هنگام دفرمه شدن لاستیک دور درب باید نسبت به تعویض آن اقدام نمایید.

خرابی برد الکترونیکی

برد الکترونیکی مغز یخچال آدمیرال به حساب می آید. این برد فرمان دهنده عملکرد تمامی قطعات به یکدیگر است. اگر به هر دلیلی برد الکترونیکی خراب شود، عملکرد یخچال فریزر با مشکل مواجه شده و کارایی خود را از دست می دهد. در نهایت سرمای داخل کابین یخچال آدمیرال کم می شود که منجر به فاسد شدن مواد غذایی خواهد شد.

نحوه اصولی نگهداری مواد غذایی در یخچال آدمیرال

نگهداری مواد غذایی به درستی در یخچال آدمیرال (یا هر برند دیگری) برای تازه نگه داشتن آن و جلوگیری از فساد آن بسیار مهم است. در این جا چند نکته کلیدی وجود دارد:

  • دمای ثابتی را بین 35 درجه فارنهایت تا 40 درجه فارنهایت (2 تا 4 درجه سانتی گراد) حفظ کنید.
  • از مناطق مختلف یخچال برای انواع مختلف مواد غذایی بر اساس نیاز دما استفاده کنید.
  • بیش تر مواد غذایی را در ظروف در بسته یا با پوشش پلاستیکی برای جلوگیری از آلودگی و از دست دادن رطوبت نگهداری کنید.
  • به طور مرتب یخچال خود را از جمله قفسه ها، کشو ها و ریختن آن ها تمیز کنید تا از رشد باکتری ها جلوگیری کنید.

مواد غذایی زیر را در قفسه بالایی (سرد ترین) قرار دهید:

  • گوشت خام، مرغ و ماهی (در ظروف در بسته)

مواد غذایی زیر را در قفسه‌ های میانی (سرد ترین) قرار دهید:

  • محصولات لبنی (شیر، ماست، پنیر)، تخم‌ مرغ (در کارتن)، باقی مانده‌ های پخته شده، گوشت اغذیه ‌فروشی.

مواد غذایی زیر را در قفسه پایین (کمی گرم تر) قرار دهید:

  • میوه ها و سبزیجات (شسته شده و خشک شده، برخی در ظروف باز برای جریان هوای مناسب).

مواد غذایی زیر را در قفسه های درب (گرم ترین) قرار دهید:

  • نوشیدنی ها، چاشنی ها، سس ها (اقلامی که اغلب برای به حداقل رساندن نوسانات دما قابل دسترسی هستند).
1403/03/03
17:39:00
5.0 / 5
457
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۳
محفل