پورمحمدی:

مشارکت حداکثری در انتخابات مجلس نیازمند ایجاد امید و اعتمادسازی است

مشارکت حداکثری در انتخابات مجلس نیازمند ایجاد امید و اعتمادسازی است

به گزارش محفل، دبیر عالی جامعه روحانیت مبارز اظهار داشت: شرط حضور و مشارکت حداکثری در انتخابات مجلس ایجاد امید و اعتمادسازی است.


به گزارش محفل به نقل از ایسنا، حجت الاسلام مصطفی پورمحمدی طی سخنانی در نشست مشترک هیئت عالی شورای وحدت و دبیران کل احزاب با اشاره به حوادث دو ماه اخیر، اظهار داشت: امروز مسائل مهمی در کشور وجود دارد که باید مورد توجه همگان خصوصاً افراد بانفوذ و خواص قرار گیرد. مسئله اول موضوع جهاد تبیین است. امروز با اهمیت ترین کار در مقابل تلاش همه جانبه دشمن که با هماهنگی و کاملا آشکارا به میدان آمده لبیک گفتن به بیانات رهبری انقلاب و حضور فعال در امر جهاد تبیین است.
دبیر عالی جامعه روحانیت مبارز اضافه کرد: مسئله بعدی مشکلات و دغدغه های معیشتی مردم است که دولت مردان دراین زمینه در تلاشند تا این مسائل مرتفع شود. البته از آنجا که همه این دولت را از بدنه جریان انقلابی می دانند وظیفه همه ما دراین زمینه مشورت دادن به مسئولان در سطوح مختلف است.
وی با اشاره به جایگاه افکار عمومی و اعتمادسازی برای آن، اظهار داشت: دشمن با همه توان خود در تلاش است با ایجاد ناامیدی در مردم خصوصاً نسل جوان افکار عمومی را از آینده ناامید کند تا هیچ افق روشنی در آینده ایجاد نشود.
پورمحمدی با اشاره به انتخابات پیش روی مجلس، تاکید کرد: شرط حضور و مشارکت حداکثری ایجاد امید و اعتمادسازی است که می تواند منجر به افزایش سرمایه اجتماعی نظام شود.
در ادامه این جلسه حجت الاسلام رضا تقوی عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز با اشاره به اهمیت فعالیت تشکیلاتی، اظهار داشت: اگر بدنبال توفیق در کار جمعی و تشکیلاتی هستیم باید به الزامات و لوازم کار تشکیلاتی نیز قائل باشیم.
منوچهر متکی سخنگوی شورای وحدت نیز در این جلسه، گزارشی از تقسیمات ملی و استانی و ساختار تشکیلاتی شورای وحدت در سراسر کشور ارائه کرد.
وی حضور احزاب را یک رکن تشکیلات شورای وحدت برشمرد و اظهار داشت: در گام آتی با حضور اقشار، رکن بعدی شورا برای انتخاب شورای مرکزی فعال می شود و چابک سازی، فعالیت شبکه ای و پرهیز از دامن زدن به اختلافات با اهمیت ترین اهدافی است که در حکم راهبرد شورای وحدت قرار دارد.
در این جلسه دبیران تشکل ها و احزاب سیاسی با طرح دیدگاه هایشان بر لزوم نقد درون تشکیلاتی، انعکاس نقدها به دولت و شخص رئیس جمهوری، ایجاد مکانیسمی برای انتخاب شایستگان و شایسته سالاری بیشتر در دولت، ناکارآمدی تیم اقتصادی دولت و گره گشایی از مسائل اجتماعی و فرهنگی، تاکید نمودند.




منبع:

1401/10/06
14:15:20
5.0 / 5
448
تگهای خبر: اقتصاد , انتخابات , حكم , دولت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۵
محفل