ظریف:

شیخ الاسلام برای رسیدن به اهداف انقلاب هیچ ملاحظه ای نداشت

شیخ الاسلام برای رسیدن به اهداف انقلاب هیچ ملاحظه ای نداشت

به گزارش محفل وزیر امور خارجه با اشاره به اینکه مرحوم حسین شیخ الاسلام شخصیتی باورمند به اصول و اهداف انقلاب اسلامی بود، تصریح کرد: او شخصیتی آزاداندیش بود و برای رسیدن به اهداف انقلاب هیچ ملاحظه ای نداشت.



به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، «محمد جواد ظریف» روز سه شنبه در پیام تصویری خود به مراسم بزرگداشت اولین سالگرد درگذشت مرحوم حسین شیخ الاسلام در فرهنگ سرای انقلاب اسلامی تهران، اظهار داشت: یک سال از درگذشت برادر عزیزم مرحوم حسین شیخ الاسلام که افتخار ۴۲ سال آشنایی با ایشان را داشتم، گذشت. برادری که دوستی نزدیک، همکاری مهربان و همراهی صادق و بی آلایش بود.

وزیر امور خارجه اضافه کرد: حسین شیخ الاسلام را نمونه بارز یک دیپلمات وارسته و دلبسته به انقلاب اسلامی دانست و اظهار نمود: او هیچ وقت در زندگی واقعیات و حقیقت را فدای مصالحش نکرد و همیشه برای آنچه که باور داشت، کوشید.

ظریف افزود: درگذشت حسین شیخ الاسلام خسارتی برای همه ما بود، چه برای کسانی که با همه دیدگاه هایش موافق بودند و چه برای کسانی که با بخشی از دیدگاه هایش مخالف بودند. اما همه اذعان داشتیم که حسین با صداقت و بی پیرایه صحبت می کند و برای باورهایش می جنگد.

این دیپلمات عالی رتبه با اشاره به اینکه حسین شیخ الاسلام برای اعتلای انقلاب و اسلام و ایران تلاش می کرد و دلش فقط برای آنها می تپید، خاطرنشان کرد: او شخصیتی باورمند به اصول و اهداف انقلاب اسلامی بود و سابقه بی نظیری در حوزه مقاومت داشت و با درک خود از تحولات بین المللی همواره آماده گفتگو تبادل نظر بود.

وی، حسین شیخ الاسلام را شخصیتی آزاداندیش دانست که برای رسیدن به اهداف انقلاب هیچ وقت ملاحظه ای نداشت و تصریح کرد: او نه ملاحظه شخصی داشت و نه سازمانی. مرحوم شیخ الاسلام دیدگاه هایش را بدون توجه به خوش آمد دیگران بیان می کرد. خاطره حسین همواره در وزارت امور خارجه و مجلس شورای اسلامی و هر جا که حضور داشت، باقی خواهد ماند.

وزیر امور خارجه ضمن اشاره به نحوه آشنایی خود و حسین شیخ السلام اظهار داشت: آشنایی من با حسین شیخ الاسلام از انجمن اسلامی دانشجویان آمریکا و کانادا در حوزه برکلی که مرحوم شیخ الاسلام از فعالان و موسسان آن بود و روز و شب خویش را در دوران قبل انقلاب برای آن گذاشت، شروع شد. او به محض پیروزی انقلاب برای خدمت به مردم سراسیمه به ایران بازگشت.

ظریف اضافه کرد: بعنوان کسی که از جانب او تشویق شدم که رشته تحصیلی ام را تغییر دهم و به روابط بین الملل روی بیاورم، این حقیقت برایم محرز است که از آغاز انقلاب به نیاز کشور به دیپلمات و علوم انسانی داشت و پس انقلاب هم به جبهه مقاومت توجه داشت و موفقیت های زیادی را به دست آورد.

وی، نام شیخ الاسلام را نامی آشنا در سوریه و لبنان برشمرد و بیان نمود: او تنها بعنوان سفیری موفق که بعنوان کسی که برای نزدیکی دو کشور و دو ملت و همبستگی اقتصادی دو کشور تلاش فراوان کرد؛ بلکه بعنوان پشتیبان نظریه پردازی و پیش رو در جریان مقاومت، نامی آشنا در منطقه ماست.

رییس دستگاه دیپلماسی با اشاره به اینکه همزمان با برگزاری مراسم نکوداشت وی در تهران مراسم مشابهی در لبنان با حضور دوستانش از احزاب و اقوام مختلف برگزار می شود، خاطرنشان کرد: پیام سید حسن نصرالله نشان دهنده علاقه مندی رهبران مقاومت به حسین شیخ الاسلام است. بار دیگر این ضایعه را به خانواده و دوستانش تسلیت عرض می کنم و به خودم و دوستانم این ضایعه را تسلیت می گویم. امیدوارم روح وی در کنار حضرت اباعبدالله الحسین و دیگر موالیان این درگان میهمان باشد.

به گزارش محفل به نقل از ایرنا، در این مراسم همینطور از تمبر یابود مرحوم حسین شیخ الاسلام با عنوان «دیپلمات انقلابی» رونمایی گردید. حسین شیخ الاسلام، معاون و قائم مقام اسبق وزارت امور خارجه و سفیر پیشین ایران در سوریه شامگاه پانزدهم اسفند ۹۸ بر اثر ابتلاء به بیماری کرونا در ۶۷ سالگی درگذشت.



منبع:

1399/12/20
11:20:53
0.0 / 5
1150
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۴
محفل