واكنش واعظی به انتقادات نسبت به حضور شریعتی در موسسه استاندارد

واكنش واعظی به انتقادات نسبت به حضور شریعتی در موسسه استاندارد

به گزارش محفل رئیس دفتر رئیس جمهور در واکنش به انتقادات نسبت به انتصاب استاندار سابق خوزستان در ریاست موسسه استاندارد به خاطر نوع عملکرد توام با انتقادات فراوان نسبت به وی در استانداری خوزستان اظهار داشت: به ما نامه هایی از استان خوزستان رسید که از ما می خواستند او را از استانداری برنداریم.


به گزارش محفل به نقل از ایسنا، محمود واعظی در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران در پاسخ به این پرسش که علت انتصاب غلامرضا شریعتی استاندار سابق خوزستان بر سازمان استاندارد چیست، اظهار داشت: یک ارزیابی در یک مقطع در دو سال قبل راجع به یکی از موضوعاتی که وزارت کشور در زمینه آن استانداران را مورد بررسی قرار می دهد به دست مطبوعات افتاده است در صورتیکه موارد ده تا پانزده گانه ای جهت بررسی استانداران وجود دارد و این یکی از موارد خاص در دو سال پیش بوده است.
وی تصریح کرد: این حق یک استاندار نیست که اگر در موارد بسیاری عملکرد مناسب داشته به خاطر یک مورد خاص کنار گذاشته شود. کما اینکه به ما نامه هایی از استان خوزستان رسید که از ما می خواستند او را از استانداری برنداریم.
واعظی تصریح کرد: وقتی فردی استاندار می شود، مدیریت عالی و کلان استان را دارد و طبیعی است که خیلی بهتر مورد ارزیابی قرار می گیرد و نمی تواند چیزی را پنهان کند. بنابراین رئیس جمهوری برای وزارت صمت از یک استاندار استفاده نمود. وقتی پستی در سطح وزیر و بالاتر خالی می شود، با ارزیابی رئیس جمهوری، استانداران گزینه های معرفی برای این پست ها هستند. به این معنا زمینه برای ارتقای افرادی که در کشور زحمت می کشند، وجود دارد.
رییس دفتر رئیس جمهوری در پاسخ به سوالی درباره اظهارات دادستان پرونده سقوط هواپیمای اوکراینی در کی اف اشاره کرد: در تماس هایی که میان مسئولان ایران و اوکراین بود تمامی آنچه می خواستند بدانند به آنان اطلاع داده شد. دادستان پرونده در جلسات چنین اظهاراتی نکردند اما شاید بعنوان یک کار تبلیغاتی سخنانی گفتند که خیلی در جریان پشت پرده این مطلب نیستم.
وی در پاسخ به پرسشی نتایج بررسی لوایح در رابطه با FATF در مجمع تشخیص مصلحت نظام تا آخر سال، اظهار نمود: ما از اینکه این مسئله تا آخر سال تعیین تکلیف شود، استقبال می نماییم. در گذشته برخی بر این باور بودند چون ترامپ بنا را بر این گذاشت تا فشار حداکثری باشد و تحریم ادامه یابد، حتی اگر ما در مجمع تشخیص هم تصمیم بگیریم، این تصمیم ما در سایه تحریم های آمریکا عملا کارایی ندارد اما ورق عوض شده به این معنا که تمام علائمی که از روسای جمهور کشورها و مقامات سیاسی کشورهای مختلف دریافت می نماییم و اظهارنظرهایی که در داخل امریکا می کنند درباره بازگشت به برجام و برداشتن تحریم ها است.
رییس دفتر رئیس جمهوری افزود: آمریکایی ها این قضیه را منوط کردند به اینکه اول ایران برای بازگشت به برجام اقدام نماید و ما هم می گوییم ابتدا آمریکا باید اقدام نماید.
واعظی با تکیه بر اینکه به احتمال زیاد تحریم ها برداشته می شود، اظهار نمود: ما بر طبق اصول و مواضعی که داریم، اعلام کردیم آمریکا باید به تعهدات خود برگردد تا ما هم برگردیم. به نظر می آید گذشت زمان این مساله را روشن می کند.
وی تصریح کرد: باید در مجمع تشخیص برنامه ریزی به شکلی باشد تا پس از برداشته شدن تحریم ها روال تعاملات بانکی را داشته باشیم. اگر تحریم ها برداشته شود و روال تعاملات بانکی به قبل بازنگردد، پاسخی برای مردم نداریم.
واعظی با اشاره به اینکه امیدواریم تصمیمی که گرفته می شود در امتداد منافع کشور و داشتن روابط بانکی سالم باشد، اظهار داشت: آماده ایم تا همکاری نماییم و تصمیم خوبی گرفته شود و مردم از آن سود ببرند.
رییس دفتر رئیس جمهوری در پاسخ به پرسشی درباره سفر وزیر خارجه قطر به ایران و رایزنی های وی در تهران اظهار داشت: در دنیای امروز ارتباط بین همسایگان و کشورهای دوست رایج است و سفرغیرمترقبه معنایی ندارد. در حقیقت سفرها مثل سفرهای گذشته نیست و بامداد می آیند و پس از ظهر می روند. این سفرها در میان کشورهای همسایه و دوست مرسوم می باشد و تنها مربوط به ما نیست و در خیلی از کشورهای جهان این اتفاق می افتد.
وی اضافه کرد: سفر وزیر امور خارجه قطر درباره روابط دوجانبه و آینده منطقه باتوجه به تغییرات در روابط آنان با عربستان بود. واعظی افزود: در این سفر گزارشی به ما دادند و نظر ما را نسبت به آینده برجام و شرایطی که بوجود آمده بعنوان یک موضوع مهم پرسیدند. نه پیغامی برای ما داشتند و نه ما پیغامی به آنان دادیم.
وی با تشکر از مجلس شورای اسلامی بابت همکاری با دولت در تصویب کلیات لایحه بودجه درباره این لایحه اظهار داشت: با مجلس شورای اسلامی در ارتباط با بودجه در دو هفته گذشته همکاری بسیار نزدیکی داشتیم و به دنبال صحبت روسای دو قوه کمیته مشترکی در سازمان برنامه و بودجه تشکیل شد که اعضای هیئت رئیسه کمیسیون تلفیق مجلس هم در این کمیته حضور داشتند.
رییس دفتر رئیس جمهوری اضافه کرد: جلسات مختلفی در این کمیته انجام شد و نتیجه این جلسات چارچوب اصلاحی بود که ما تعدادی از پیشنهادات مطرح شده در کمیسیون تلفیق که فکر می کردیم قابل اجراست و برای بودجه کشور مفیدست را پذیرفتیم. از همان اول اعلام نموده بودیم مجلس، کمیسیون تلفیق و هر جای دیگر برای داشتن بودجه بهتر به ما کمک نماید، استقبال می نماییم.
رییس دفتر رئیس جمهوری افزود: آنها هم هر جا از لایحه که فکر می کردند قابل اجرا نیست، موجب تورم می شود یا درآمدهایی که حاصل نمی گردد را پذیرفتند و نتیجه توافق چندین جلسه انجام شده در ستاد اقتصادی دولت با حضور رئیس جمهور و همین طور در دولت بحث شد و یکشنبه شب پیشنهادات خودرا ارائه کردیم که در مجلس هم بلافاصله در دستور کار قرار گرفت و با رای خوبی هم تصویب گردید.
واعظی با اشاره به اینکه نباید فضای خوب به وجود آمده بین دولت و مجلس در ارتباط با بودجه را با اظهار نظر یک یا دو نفر از کمیسیون تلفیق و یا در بیرون کمیسیون تلفیق به موضوع اختلافی تبدیل نماییم، اظهار نمود: به نظر می آید فضای خوبی است و دولت و مجلس با هم همکاری می کنند تا هفته آخر اسفند بتوانیم بودجه را داشته باشیم.
رییس دفتر رئیس جمهوری همین طور در پاسخ به پرسشی درباره توقف پروتکل الحاقی از پنجم اسفند اظهار داشت: بنای دولت اجرای قانون است. البته عضو پادمان هستیم و برمبنای پادمان و برمبنای همکاری با آژانس مجموعه ای از کارهایی که در ارتباط با همکاریهای ایران و آژانس داوطلبانه نپذیرفته بودیم اما کار را انجام می دادیم. مدیرکل آژانس درخواست سفر به تهران داشته است و ما هم این درخواست را قبول کردیم و ایشان در راه تهران است.
واعظی با اشاره به اینکه تغییری در موضع ما ایجاد نشده است، اظهار داشت: موضع ما در سالهای گذشته این بوده که به دنبال سلاح هسته ای، سلاح کشتار جمعی نیستیم و ساخت و نگهداری آن و استفاده از آنرا مفید نمی دانیم و این موضع جمهوری اسلامی است و فتوای مقام معظم رهبری فتوای معتبری است و هیچ تغییری در این فتوا داده نشده است.
رییس دفتر رئیس جمهوری اضافه کرد: چیزی برای پنهان کاری نداریم و برمبنای آنچه که الان برای صلح آمیز بودن کارهای هسته ای انجام می دهیم با مدیرکل آژانس به تفاهم می رسیم اما جلوی بازرسی های سرزده آژانس را می گیریم.
وی در پاسخ به این سؤال آیا ممکنست باتوجه به حساسیت موضوع مدیر کل آژانس رئیس جمهور هم دیدار می کند، اظهار داشت: باید ببینیم موضوعات وی چیست و ملاقات تشریفاتی با رئیس جمهور نخواهیم داشت مگر اینکه ببینیم مباحث وی در چه سطحی است تا با رئیس جمهوری دیدار داشته باشد.
واعظی درباره مذاکرات سه جانبه شورای عالی کار برای تعیین تکلیف دستمزد کارگران در ۱۴۰۰ و اینکه آیا دولت پرداخت و کمک های غیر نقدی به کارگران هم خواهد داشت، اظهار داشت: در دولت یازدهم و دولت دوازدهم هدفگذاری رئیس جمهوری توجه ویژه به قشر نیازمند جامعه و کسانی بوده است.
رییس دفتر رئیس جمهوری افزود: با عنایت به این که تولید یکی از هدف گذاری های ما در سال ۹۲ است که روی آن تاکید داشته ایم، تولید با شرط رضایت کارگر افزایش می یابد که در دولت و در وزارت رفاه و کار همیشه به دنبال تامین بیشتر منافع کارگران بوده و الان که سال آخر دولت می باشد تا جایی که امکانات اجازه دهد علاقمند هستیم با خاطره ای خوب با کارگران، دولت را به انتها برسانیم.
وی همین طور درباره گزارشات ارسالی از وضعیت یک زندانی و آیا این که قرار نیست در دولت کمیته ای برای همکاری با قوه قضاییه و پیگیری این موضوعات تشکیل گردد، اظهار نمود: هنوز گزارش کاملی بوسیله وزیر دادگستری یا مرجعی دیگر دریافت نکرده ایم. تا حالا درباره موضوع بحثی نداشته ایم. بدین سبب نمی توانم چیزی بگویم که موضع دولت باشد.




منبع:

1399/11/30
12:04:14
0.0 / 5
1468
تگهای خبر: اقتصاد , پرونده , پیگیری , تصویب
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۴
محفل