آیت الله حسینی بوشهری:

نظر جامعه مدرسین و مراجع تقلید بر مسدود کردن فضای مجازی نیست

نظر جامعه مدرسین و مراجع تقلید بر مسدود کردن فضای مجازی نیست

به گزارش محفل رئیس شورایعالی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم اظهار داشت: ولنگاری های فضای مجازی باید مدیریت شود اما صراحتاً می گویم که نظر جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و مراجع عظام تقلید بر مسدود کردن این فضا نیست و نباید جلو فضای مجازی گرفته شود.


به گزارش محفل به نقل از ایسنا، آیت الله سید هاشم حسینی بوشهری در دیدار با محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، استاندار و دو تن از نمایندگان قم در مجلس شورای اسلامی، کلیدی ترین عرصه فعالیت مجلس را عرصه قانونگذاری دانست و قانونگذاری صحیح را اصلی حاکم در حل مشکلات کشور ارزیابی کرد و ضمن اشاره به اهمیت فضای مجازی و مدیریت آن، نظر مراجع عظام تقلید و جامعه مدرسین را استفاده از فرصت عظیم این بستر و جلو گیری از تهدیدات آن دانست.
حسینی بوشهری جامعه مدرسین را یک نهاد دیر پای حوزوی عنوان نمود که در به ثمر نشاندن نهضت امام راحل نقش برجسته ای داشته است. وی ضمن تاکید بر ضرورت همکاری متقابل بین جامعه مدرسین و مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: جامعه مدرسین در راه خدمت و حفاظت از آرمان های انقلاب اسلامی و رهبری فرهیخته کشورمان حضرت آیت الله العظمی خامنه ای از هیچ تلاشی فروگذار نخواهد کرد و تمام توان خویش را در این راه، خواهد گذاشت.
رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم ضمن اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در خصوص انقلابی خواندن مجلس یازدهم، تاکید کرد: انتظار داریم این مجلس الگویی باشد برای مجلس در طراز انقلاب اسلامی چون که انتظارات ما از این مجلس، با عنایت به انقلابی خواندن آن از جانب مقام معظم رهبری و همینطور با عنایت به سوابق جنابعالی، بسیار بالا است.

وی یکی از کلیدی ترین عرصه های فعالیت مجلس شورای اسلامی را عرصه قانونگذاری عنوان نمود و اضافه کرد: قانونگذاری مهم ترین عرصه فعالیت مجلس شورای اسلامی است که به ضمیمه شورای نگهبان تکمیل می شود. قانونگذاری اصل حاکم است و در تمامی مشکلات و سیاست های کلی نظام مانند سیاست خارجی کشور در عهد نامه ها و توافقات بین المللی، در ارتباط با مشکلات اقتصادی مانند کسری بودجه و کاهش ارزش پول ملی و... تاثیر گذار است و نگاه ها به سمت مجلس است تا با وضع قوانین مناسب، این مشکلات را مرتفع سازد.
امام جمعه قم ضمن اشاره به مساله جمعیت، یکی از اشکالات و موانع در سر راه افزایش جمعیت را مساله معیشت ارزیابی کرد و مشکلات معیشتی را یکی از اشکالات عمده خانواده ها دانست. وی اقتدار کشور را در گرو جمعیت جوان کشور دانست و اهمیت آنرا بیشتر از تسلیحات پیشرفته ارزیابی کرد و افزود: مساله جمعیت، مساله ای اساسی و کلیدی است و انتظار جامعه مدرسین از مجلس انقلابی و حضرتعالی این است که در این جهت اقدامات مناسبی انجام دهید.
دبیر شورایعالی حوزه های علمیه اشتغال عمومی را مساله مهمی توصیف کرد که رهگذر آن قانونگذاری است و در ادامه ضمن اشاره به ظرفیت بالای مجلس شورای اسلامی در نظارت بر تمامی ارکان کشور، اظهار داشت: مجلس ظرفیت بالایی در نظارت بر ارکان مختلف نظام دارد و حتی دولت هم تحت چتر نظارتی مجلس قرار دارند و نمایندگان هم باید به جای پرداختن به مسائل جزئی و کم اهمیت، دقت و ظرفیت خویش را در مسائل کلان نظام قرار دهند چون که با حل مسائل کلیدی، مسائل جزئی هم حل خواهد شد.
ایشان در ادامه ضمن اشاره به ضرورت تحول و انقلاب در عرصه اداری کشور اضافه کرد: باید این پیچ و خم های اداری اصلاح گردد تا علاوه بر ایجاد سهولت؛ فساد و رانت هم در این حوزه کاهش پیدا کند.
رئیس شورایعالی جامعه مدرسین مبحث فرهنگ و فضای مجازی را دغدغه ای بزرگ توصیف کرد و اضافه کرد: ولنگاری های فضای مجازی باید مدیریت شود اما صراحتاً عرض کنم که نظر جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و مراجع عظام تقلید بر مسدود کردن این فضا نیست و نباید جلو فضای مجازی گرفته شود چونکه فرصت های زیادی در این فضا وجود دارد که نباید از آنها غافل شد مِن جمله بحث اشتغال و اطلاع رسانی. نباید این دست آورد بشری نادیده گرفته و خویش را منزوی نماییم اما این بدان معنا نیست که این فضا را رها گذاشته و از آن غافل شد و مدیریتی نسبت به آن صورت نگیرد.
حسینی بوشهری در زمینه ویروس کرونا اظهار نمود: خوشبختانه همگان حتی مخالفین واکسن هم نسبت به مساله سلامت مردم اهمیت قائل اند و تنها اختلاف در روش و شیوه هاست.
او در آخر ضمن اشاره به اهمیت تقویت قانون مداری در بین مردم، ضرورت بهره گیری مجلس از ظرفیت بالای حوزه علمیه در راه قانون گذاری را مورد تاکید قرار داد.




منبع:

1400/08/01
22:09:01
5.0 / 5
1158
تگهای خبر: اقتصاد , دولت , رهبری , شورای نگهبان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳
محفل